Mijn ACNN

Welkom bij ACNN - Academische Controllers Noord-Nederland

ACNN - Academische Controllers Noord-Nederland

Welkom bij ACNN

Dit is de site van de Academische Controllerskring Noord Nederland. ACNN is een netwerk voor controllers werkzaam op academische niveau in Noord Nederland, en in het bijzonder voor de (oud) studenten van de EMFC-opleiding van de RUG. ACNN is een door de VRC erkende alumni vereniging.

ACNN organiseert jaarlijks 3 à 4 bijeenkomsten met een educatief én sociaal karakter. Educatief omdat je door het bijwonen van onze bijeenkomsten PE-punten krijgt, zodat je op die wijze deels invulling kunt geven aan de permanente educatieplicht. Sociaal omdat onze bijeenkomsten zich bij uitstek lenen voor het onderhouden van je contacten en om (oud) studenten weer eens te treffen. 

De bijeenkomsten vinden meestal plaats op de donderdagavond in of om de stad Groningen. Maar ook wel eens ergens anders in één van de noordelijke provincies. We starten meestal met een lezing en daarna volgt een lopend buffet of een diner. Voor een lijst van sprekers de afgelopen jaren, zie bij evenementen.

De kosten voor een lidmaatschap zijn 50 Euro per jaar, lid worden kan door het aanmeldformulier (zie downloads) naar onze secretaris (zie contacten) te mailen.

 

Hieronder een opsomming van sprekers die de afgelopen tijd te gast zijn geweest: