Mijn ACNN

Welkom bij ACNN - Academische Controllers Noord-Nederland

ACNN - Academische Controllers Noord-Nederland

20 juni 2018 Lustrumcongres VRC: FINspire in Fokker Terminal te Den Haag

Hoe ziet de wereld van de financial er over 30 jaar uit? Wat zijn de uitdagingen en kansen in deze turbulente tijden? Wat wordt van de controller aan skills verwacht?
Laat je, onder leiding van dagvoorzitter en trendwatcher Farid Tabarki, inspireren door topsprekers die je een heldere analyse geven van trends en ontwikkelingen die impact op het beroep van de controller zullen hebben.

FINspire: Powering good controllership

De maatschappelijke relevantie van de (V)RC: wat is de afgelopen jaren veranderd in het vakgebied en de praktijk van controlling, maar vooral wat gaat er de komende jaren veranderen?

Het VRC lustrumcongres biedt een uitmuntende gelegenheid elkaar te ontmoeten rondom dit aansprekende inhoudelijke programma. Daarnaast is er gelegenheid om bij te praten met  jaargenoten van de EMFC opleiding. Gedurende de dag kunt u middels een app de quiz invullen met vragen over de VRC, de congres onderwerpen, uw universiteit en alumnivereniging. Tijdens het diner buffet wordt de winnaar bekend gemaakt en welke universiteit relatief het beste scoort!

Het congres vindt op 20 juni plaats in de Fokker Terminal te Den Haag. De ontvangst is vanaf 9.00 uur en we beginnen om 10.00 uur. Vanaf 18.30 uur sluiten we af met een feestelijke diner buffet.

Aanmelden en meer informatie via: https://www.vrc.nl/congres